ŽIVÉ ZELENÉ POTRAVINY

Vědecké výzkumy potvrzují, že na stresu se podílejí různou měrou tři hlavní příčiny. Z 10% to je vlivem prostředí, z 20% to je dílem psychiky a teď pozor, ze 70% to je dílem kvality potravy. To je šokující zjištění. Složení potravy totiž působí dlouhodobě a má kvalitativně zásadní vliv na všechny procesy probíhající v našem těle. Tzv. "moderní západní" civilizace prožívá potravinový fenomén "hladovění nad plným hrncem." Tímto pojmem se označuje stav, kdy je sice potravy dostatek, avšak svým kvalitativním a hodnotovým složením je nedostatečná a nekvalitní. Moderní věda říká, že to je ze 70% náš civilizační stresový faktor. A bude hůř. Chemické stabilizátory, umělá ochucovadla, barviva, leštící látky, zlepšovače chuti, rychlosoli, emulgátory, umělé vitamíny, umělá sladidla, ... samá chemie. Dnes téměř nekoupíte v běžném obchodě potraviny, které by nebyly průmyslově zpracovány. A nejen to, už přímo základní suroviny jsou získávány průmyslově, takže často obsahují těžké kovy, pesticidy, hormony, jsou geneticky upravovány, ...

Není to tedy jen o bezchuťových rajčatech ze supermarketu. Např. takto GMO upravená kukuřice zvyšuje pěstitelům výnosy tím, že přirozeným kukuřičným škůdcům doslova roztrhá střevní trakt. Ale co nepozorovaně způsobuje v našich buňkách? Tato veškerá chemie, dnes tvoří hlavní základ naší stravy. Nejen, že naše tělo nemá dlouhodobě přísun potřebných kvalitních živin, plných kvalitních energií a informací, ale navíc je doslova každý den bombardováno jedovatými chemickými bombami. Osláblý imunitní systém si pak už neumí poradit s přesilou destruktivních chemických faktorů. Toto je hlavní stresový faktor - 70%. To je příšerné číslo.

Pokud jíme kvalitativě nehodnotnou stravu, naše moudré tělo se snaží zajistit si hodnotnější stravu, "bije na poplach" a spouští tvorbu stresových látek a hormonů, jež mají zajistit "akci".

Uvážíme-li zrůdnost a velikost uvedeného civilizačního problému, můžeme snadno propadnout skepsi. Jistě však bude lepší, pokud se pokusíme o možné z možného. Jednoznačně se ukazuje, že všechny kultury a všichni jedinci, jejichž součástí výživy je systém pravidelných "hladovek", se dožívají mnohem vyššího věku a hlavně mnohem vitálnějšího a zdravějšího vyššího věku. Důvodem je fakt, že teprve po určitých dobách nepřijímání potravy, se v těle spouští různé systémy čištění a vyplavování odpadních látek, těžkých kovů, toxinů a tak podobně. Takže například jeden den v týdnu nejíst je něco, co je nejen proveditelné, ale je to nesmírně očistné, léčivé a celkově "nakopávající".

Další proveditelnou možností je zahrnout do stravy co možná nejvyšší kvalitu. Kompletní BIO strava je však dnes velmi drahá.

Cenově dostupnou a proveditelnou možností je pravidelná konzumace těch nejkvalitnějších zelených potravin, jaké se jen dají sehnat.

Je vypozorováno, že pravidelný přísun těchto super kvalitních živin plných chlorofylu, enzymů, vitamínů, minerálů, aminokyselin, dokáže v těle spouštět očistné mechanismy na nejrůznějších hloubkových úrovních a v nejrůznějších systémech lidského organismu.

Kvalitní zelené potraviny umí kvalitně očišťovat a kvalitně budovat organismus. Nekvalitní zelené potraviny do těla pak navíc vnáší další pesticidy a těžké kovy atd. Pokud jsou zelené potraviny kvalitní, potom jsou pro naše tělo a náš organismus doslova požehnáním. Vědci a lékaři každým rokem přichází s dalšími a dalšími objevy očistných mechanismů. A nejen to, jak postupně objevují nové a často netušené souvislosti, zjišťují, že dosah účinků zelených potravin je doslova celostní a komplexní. Chcete, aby se Vám zuby zlepšily přísunem vápníku? Vápník z lékárny ani z mléka vám v tom nedokáže pomoci. Napřed potřebujeme do sebe dostat tu správnou formu vitamínu K2, aby se mohl vápník začít usazovat v zubech a kostech a všude tam, kde má. Zelené potraviny toto zajistit umí. Jejich dosah a účinek je veskrze komplexní. Díky těmto celostním účinkům umí zelené potraviny postupně zlepšovat a odstraňovat alergie, usazené toxiny a nežádoucí chemikálie, odstraňuje překyselení, hormonální potíže atd. atd. atd.

Čtyři stádia usazování odpadních látek v těle (střevo - céva - mezibuněčné prostory - buňky)

Na obrázku jsou čtyři stadia usazování toxických odpadních látek. Nejprve se např. lepek usadí na stěnách střev. Potom po nasycení střev penetrují tyto látky dále do přilehlých cév. Až zaplní cévy, tak se další a další odpadní látky usazují v mezibuněčných prostorách a až zaplní i ty, tak se začnou usazovat přímo v buňkách.

Nyní se představte opačný proces, tedy detoxikaci. Ta může probíhat nerovnoměrně v různých vlnách, podle toho, z jaké zamořené časti ( IV. - III. - II. - I. ) se odpadní látky právě odplavují.

Jsou to rostliny a řasy a jejich nejkvalitnější výtažky, které neprošly tepelnou úpravou o vyšší teplotě jak cca 35 stupňů celsia. Při teplotě cca 40 stupňů se už rozkládají a ničí enzymy, takže potrava se tím stává z velké části již mrtvou potravou. Přitom enzymy jsou životně důležité pro kvalitativní hodnotový přínos potravy pro náš organismus. Jako ideální kombinací se ukázala kombinace dvou druhů zelených potravin. Šťávy z mladého zeleného ječmene a chlorelly. Tyto dvě potraviny dokáží zajistit přísun těch nejpotřebnějších a nejhodnotnějších látek a informací do našeho těla.

Mladý zelený ječmen: je doslova enzymatickým elixírem. Jedná se o mladinké rostlinky ječmenné trávy, sklízené ve svém nejdynamičtějším rozpuku.

Chlorella: Chlorela je nejbohatším zdrojem chlorofylu vůbec. Proto se také jmenuje chlorela. Je to jednobuněčná, pro život dokonale vybavená sladkovodní řasa.

Patří mezi nejjednodušší formy života vůbec.

Až na jeden jediný atom, je struktura chlorelly kompletně shodná se strukturou hemoglobinu. Naše tělo na ni reaguje velmi přátelsky. Díky své jednoduchosti se jedná také o nejdynamičtější formy života. Tato řasa je nesmírně vitální. Jedná se o neuvěřitelně rychle se dělící rostlinné buňky, které tělu dodávají vitamíny, minerály, aminokyseliny a antioxidanty.

Dnes seženete snad všechno a na internetu to koupíte hned dvakrát a dokonce i "levně" a pohodlně. A to je právě ta potíž s obstaráním kvalitních zelených potravin. Pokud chcete zanesené tělo léčit kvalitou, musí tomu odpovídat i výběr původu zelených potravin. Musí být prostě kvalitní, jinak nemá smysl je pořizovat. A nejen to! Nestačí pouhá kvalita. Musíte se postarat také o kvalitní vedení a kvalitní informace. To vše proto, aby tělo dostalo právě to, co potřebuje. Proč kvalitní vedení a informace? Protože neexistuje jedno předepsané užívání a dávkování.

Představte si, že zelené potraviny skutečně zafungují očistně. Očista znamená, že tělo se zbavuje chemikálií, odpadu, toxinů a balastu. A pokud je množství uvolňovaných odpadních látek větší, než umí tělo aktuálně odplavit a vyloučit, tak se dostaví nejrůznější nepříjemné stavy. Někdy to je doslova nežádoucí.

Například rychle uvolněné ledvinové kameny mohou způsobit větší škodu, než užitek. V otázce zelených potravin proto výrazně doporučuji začínat pod vedením zkušeného a školeného partnera.

Jaké zelené potraviny konkrétně a jaké jejich nasazení a jaké konkrétní nastoupání dávkování, to vše doporučuji, abyste nechali na někom, kdo má zkušenosti, kdo je v tom školený a do koho můžete vložit svoji důvěru.

Zkušený partner vám bude neustále po ruce. Bude vám naslouchat a bude vás pozorovat. Pokud nebude sám vědět, obrátí se na své vlastní vyšší lékařské zdroje. Vše se konzultuje, porovnává, vyhodnocuje. To proto, aby tělo dostalo to, co skutečně potřebuje. Tento individuální přístup a tato kvalita má dar a potenciál uzdravovat i takové nemoci, jaké jsou považovány buď za těžko vyléčitelné, nebo i nevyléčitelné. A nejde jen o uzdravování. Je-li tělo vyčištěno, projeví se to celostně také na všem ostatním, na psychice, pohybovém aparátu, kreativitě, metabolismu ... Zelené potraviny, které nabízíme, jsou přesně v tomto duchu.

Celostní kvalita a přístup. Naše vedení, poradenství a lékařské zázemí je již součástí samotného produktu a nic se za to nikomu neplatí. Výrobce, který přísně dbá na kvalitu zeleného ječmene a chlorelly, dotáhl veškeré procesy téměř až k dokonalosti. Pole, na kterých je pěstován ječmen, mají stovky a stovky kilometrů kolem sebe jen čistou, ekologicky neporušenou krajinu. Taková pole se dají najít už jen v dalekých zemích (konkrétně v Utahu, kde se pěstuje v krajině bývalých jezer a bez použití chemie). Čerstvá šťáva z mladého ječmene se velmi šetrně a rychle vysuší na prášek. Všechny živiny a látky zůstávají zachované. Jednotlivé šarže jsou pak testovány na přítomnost těžkých kovů a pesticidů a dalších zátěžových látek. Zákazník tak má jistotu, že obdržel to nejčistší, co jen lze vytvořit. Stejná pečlivost je uplatňována i u chlorelly. Neobsahuje žádná pojiva, je čisto čistou potravinou. Uvedenou kvalitu zajišťují produkty Green Ways.

Pokud se chcete čistit těmi nejkvalitnějšími bezlepkovými zelenými potravinami, doporučujeme a nabídneme vám právě Green Ways a k tomu naše poradní služby se zázemím Green Ways ČR.

Pokud po vyzkoušení sami naznáte, že se chcete pravidelně čistit a napravovat škody páchané současným životním prostředím, můžeme Vám dát do rukou nástroj, kterým získáte plnou kontrolu nad Vaším vlastním pravidelným objednáváním a kupováním zelených potravin značky Green Ways. Nebudete ničím vázáni. Vůbec ničím. Absolutní svoboda. Objednáte si jen to, co chcete a kdy to chcete. Nemusíte mít žádné odběry, jakkoliv dlouho. A nic to nestojí. Ba přesně naopak, pokud si objednáte, můžete mít díky tomuto internímu nástroji trvalou slevu 25%.

Zaplatíte prostě jen to, co si svobodně objednáte a může to být o plnou čtvrtinu levnější, než když to samé koupíte veřejně od prodejce. Celý systém Green Ways je nastaven tak, aby prioritní hodnotou bylo vědomé a informované užívání nekvalitnějších zelených potravin s trvalou podporou zkušeného vedení s lékařským zázemím. Kvalitní vztah zákazníka se svým poradcem je pro Green Ways stěžejní a zásadní. Zkušenosti se postupně budují a navazují na sebe. Dlouhodobou spoluprací vznikají nové zkušenosti a synergie "Strom Života může povyrůst". Proto je zkušený poradce vybavený možností, poskytnout zájemci nástroj na osobní výhodné levnější interní objednávání zelených potravin. Tím je zajištěno, že zájemce je se svým poradcem v živém kontaktu a že o něj bude i dobře postaráno. Kvalita je prioritou.

Jiří Veselý 776 776 011 centrumserafinjirka@gmail.com

Mgr. Kamila Veselá 608 22 53 53 centrumserafinkamila@gmail.com

Neustále přibývají nové a nové pozitivní zkušenosti se zelenými potravinami, hlavně díky tomu, že již významně stoupá počet dlouhodbých uživatelů a také díky tomu, že mladý zelený ječmen a chlorellu již hodně doporučují i klasičtí lékaři. Níže je malá ukázka vypozorovaných oblastí účinnosti při společném úžívání ječmene a chlorelly. Je z ní zřejmé, že účinky jsou široké a komplexní a tudíž prospěšné na mnoha a mnoha dalších úrovních. Skutečná míra prospěšnosti, je však zcela jistě mnohem větší, než je aktuálně vypozorováno a potvrzeno:
  • rakovina
  • záněty
  • záněty kloubů
  • revmatismus
  • artróza
  • ateroskleróza
  • bércové vředy
  • limeská borelióza
  • roztroušená skleróza
  • vysoký cholesterol
  • dna, chudokrevnost
  • anémie
  • gynekologické problémy
  • problémy s potencí
  • rekonvalescence
  • cukrovka II. typu
  • kožní problémy i chronické
  • mononukleóza
  • HIV
  • změněná srážlivost krve
  • snížená imunita
  • virová onemocnění
  • chřipky
  • angíny
  • nekvalitní pleť
  • stárnoucí pleť
  • zvýšená funkce štítné žlázy
  • snížená funkce štítné žlázy
  • paradentóza
  • střevní potíže
  • alzheimerova choroba
  • depresivní stavy
  • chronická únava
  • anorexie
  • bulímie
  • kouření
  • nespavost
  • pití alkoholu
  • workoholismus
  • přepracování
  • nadváha
  • pálení žáhy
  • svalové křeče
  • úponové bolesti
  • nedostatek vitamínů

CHLORELLA

Chlorella je jednobuněčná, pro život dokonale vybavená sladkovodní řasa. Patří mezi nejjednodušší formy života. A právě díky tomu se jedná také o nejdynamičtější formy života. Chlorela je jedním z nejbohatších zdrojů chlorofylu vůbec. Šetrnost použité sušící technologie zajišťuje úžasnou vstřebatelnost nutričních látek (minimálně 80% !). Tato řasa je nesmírně vitální. Jedná se o neuvěřitelně rychle se dělící rostlinné buňky, které tělu dodávají vitamíny, minerály, aminokyseliny a antioxidanty. Díky tomu jsou dokonalou nutriční základnou pro naše unavená a polootrávená těla.


MLADÝ ZELENÝ JEČMEN

Nejvýstižnějším popisem je asi ENZYMATICKÝ ELIXÍR plný života. Jedná se mladinké rostlinky ječmenné trávy, sklízené ve svém nejdynamičtějším rozpuku. Právě ve chvílích pučení jsou rostliny doslova napěchované širokým spektrem enzymů. Tohoto principu využívají například úžasné pupenové kapky od magistry Podhorné (prodávají se pod názvem NADĚJE). Mladá rostlinka, která proráží tvrdou zeminu, která je napěchovaná tím nejbujnějším enzymatickým elixírem, která čerpá životadárnou Sluneční energii, která nasává v hojné míře energie země, vzduchu, vody... je doslova balzámem pro naše tolik zkoušená těla.

BIOFOTONY

Německý kvantový fyzik doktor Fritz Albert Popp objevil a prokázal, že všechny živé buňky vyzařují ze svého nitra zvláštní dokonale koherentní světlo. Částečky tohoto světla nazval biofotony a v jeho laboratořích probíhá intenzivní výzkum měření vyzařování biofotonů živých buněk za nejrůznějších podmínek. Zdá se, buňky mezi sebou komunikují právě díky vyzařování biofotonů a že živé potraviny poskytují organismu informace právě skrze biofotony. Tam kde jsou enzymy již mrtvé, tam kde potraviny již nejsou živé, tam je mrtvo.


__________________________Sdílet na Facebooku Centrum Serafín__________________________